Iduna A/S:

Vi er et 100 % danskejet, økonomisk uafhængig familievirksomhed, der blev grundlagt i 1959. Vi udvikler på egne laboratorier, producerer og sælger et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til alle former for rengøring, desinfektion, affedtning, pleje– og vedligeholdelse. Produkter som belaster miljøet mindst muligt, uden dog at nedsætte kundens og egne krav til kvalitet og effektivitet.
Vi vil hele tiden være dygtigere og bedre…

Vi er bevidste om, at mange af vore kunder vælger vore produkter ud fra tillid til og erfaring med, at vi opfører os forretningsmæssigt, socialt og etisk korrekt, at vore informationer er korrekte og oprigtige, og at vore priser er konkurrencedygtige. Vi tilstræber, at vore kunder behandles med højeste mulige grad af individualitet og ekspertise.

Vi ved, at det ikke er kunden der er afhængig af os, men os der er afhængige af kunden!

Vi overholder love, bekendtgørelser og forordninger med åbenhed og integritet for derigennem at udvikle vor position som en værdig, attraktiv og konkurrencedygtig producent af rengøringsmidler, såvel nationalt som internationalt.
Generelt om produkterne

Produkterne produceres på fabrikker i henholdsvis Danmark, Tyskland, Tyrkiet og Kina.

Vi er ikke totalleverandør og bliver det aldrig. Vi koncentrerer os, om det vi er gode til; nemlig at udvikle og producere topkvalitet indenfor flydende rengøringsmidler.

Hvis der er noget du mangler i denne oversigt, så kontakt os venligst. Vi producerer mange andre gode produkter , som ikke er nævnt i vort standard sortiment,

God fornøjelse!