Tlf: +45 45 81 80 66

Email: Iduna@iduna.dk

Om Iduna

iduna history

Billede: 1984

Historien bag Iduna

Iduna historien begynder i 1959, hvor vi startede som et handelsselskab med et blandet sortiment, bl.a. smøremidler, rejer fra Norge og et enkelt rengøringsmiddel. Vi fandt dog hurtig vores niche, og valgte at satse på udvikling og produktion af rengøringsmidler med en moderne miljøprofil. Iduna blev startet af Nicolai Schach-Jensen og blev helt fra starten drevet som en familievirksomhed. I 1998 flyttede vi til den nuværende placering i Birkerød.

iduna today

Billede: 2022

Iduna i dag

I dag drives firmaet af Helle Schach Poulsen og Lars Poulsen og vi råder over omfattende faciliteter, med egen udvikling og produktion af rengøringsmidler til en bred vifte af kundesegmenter. Vi følger markedet nøje og arbejder til stadighed på at udvikle og producere endnu flere gode miljøtilpassede rengøringsmidler, der gør en positiv forskel for vores kunder i ind- og udland.

Hvorfor vælge rengøringsmidler fra Iduna?

handshake icon

Vi behandler vores kunder, som vi selv gerne vil behandles. Vi er 20 ildsjæle i Danmark, som udfører vores arbejde med entusiasme, grundighed og faglig ekspertise.

vial icon

Vi er repræsenteret indenfor alle væsentlige rengøringsområder og besidder konkret og praktisk viden indenfor køkkener, diverse overflader, pleje og vedligehold af gulve, mikroorganismer, desinfektion, HSE, levnedsmidler, transport, affedtning og lugtsanering m.m..

medal icon

Vi er 100% bevidste om, at vores kunder vælger os ud fra tillid og erfaring med, at vores produkter er blandt de bedste på markedet, og at vores priser er konkurrencedygtige.

sustainable icon

Vi var de første i branchen med genbrugsplast til emballager og de første til at udfase NTA, EDTA, nonylphenoler og LAS i vores rengøringsmidler. Vi producerer mest muligt på bæredygtige og bionedbrydelige, plantebaserede råvarer, og vi producerer en bred vifte af svanemærkede produkter.

"Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Iduna"